tirsdag 4. september 2007

Sparebank1 Nord-Norge sponser 5 First Lego League-lag

Om dere ønsker å delta i årets konkurranse, men ikke har penger til deltakeravgift og robotsett, les mer! Sakset fra Sparebank1 sine sider:

Bli med i FIRST LEGO League!
Det er altfor få nordnorske lag med i teknologiturneringen FIRST LEGO League. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og oppfordrer derfor barn og ungdom til å etablerer lag og bli med. Delta i vår konkurranse hvor du kan vinne deltakeravgift og robotsett til årets turnering.

Vi har inngått et treårig samarbeid med stiftelsen First Scandinavia, som har som formål å stimulere barns interesse for teknologi, design og naturvitenskap gjennom prosjekter der barna selv er drivkraften. Avtalen innebærer et tilskudd på til sammen 900 000 kroner fra vårt gavefond. Pengene skal brukes i arbeidet med å rekruttere flere nordnorske deltakerlag til FIRST LEGO League, en teknologiturnering for barn og unge i alderen 10-16 år. Stort behov for kompetanseØnsket om å støtte barn og unge som ønsker å delta i turneringen har nær sammenheng med vårt eget Konjunkturbarometer for Nord-Norge, som legges fram to ganger i året. I siste utgave ble det lagt vekt på det store behovet for kompetanse Nord-Norge vil ha i årene som kommer. Dette gjelder også realfagskompetanse, som resten av landet også kommer til å etterspørre.FIRST LEGO League er en positiv og spennende måte å ta tak i denne utfordringen på. Ikke minst er dette utrolig lærerikt og morsomt for alle som deltar. Enkelt å delta i konkurransenFor å delta i vår konkurranse må ditt lag svare på noen enkle spørsmål. Vi trekker fem vinnerlag, et fra hver av bankens regioner; Finnmark, Troms, Hålogaland, Salten og Helgeland.Frist for å delta i konkurransen er fredag 14. september.

Her finner du konkurranseskjemaet fra Sparebank1 Nord-Norge.

Ingen kommentarer: